Zakelijk recreatie

Als specialist op het gebied van architectuur en bouwbegeleiding, gaan de werkzaamheden van Leeflang Architectuur verder dan de standaard. Ook op het gebied van het ontwerpen van recreatiewoningen of parken wil de architect uit Vorden de verwachtingen overtreffen door een onderscheidend ontwerp te realiseren voor een pure recreatie-ervaring.

ARCHITECTUUR EN BOUWBEGELEIDING

De meerwaarde van Henk Leeflang voor opdrachtgevers uit de zakelijke markt, staat als een huis. De specialist op het gebied van architectuur en bouwbegeleiding, ondersteunt en begeleidt opdrachtgevers veel verder dan de norm voorschrijft. Wellicht is dit een direct gevolg van de succesvolle opdrachten die de architect uit Vorden in de particuliere markt op zijn naam heeft staan. Want ook op het gebied van het ontwerpen van recreatiewoningen en grootschalige vakantieparken, blijkt Henk Leeflang de verwachtingen te overtreffen. Dat gebeurt door onderscheidende ontwerpen voor de pure recreatie-ervaring te ontwerpen en realiseren.

Ontwerpfilosofie
Leeflang Architectuur luistert tijdens en na de kennismaking nauwgezet naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever rond het recreatiepark of de serie vakantie- of recreatiewoningen. Ook bij de uitwerking van deze soort vastgoed wijkt de ontwerpfilosofie niet af van de werkwijze bij particuliere woningen of zakelijke projecten: combineer en verrijk de wensen en behoeften van opdrachtgevers met de langjarige expertise van het architectenbureau. Leeflang Architectuur verzorgt het ontwerp, het advies en de begeleiding tijdens het bouwproces tot en met de oplevering. Niet alleen in naam, maar vooral ook concreet in hoogsteigen persoon. Omdat dit volgens de naamgever van het architectenbureau een vanzelfsprekend gegeven is in de samenwerking tussen opdrachtgever en architect.

Creativiteit en vakmanschap
In de wereld van de zakelijk vastgoed gebeurt het dat uit persoonlijke creativiteit samen met een ongebreidelde rijkdom aan fantasie iets nieuws voortkomt. Henk Leeflang is hiermee bekend. Dit geldt bijvoorbeeld voor pittoreske vakantiehuizen van zijn hand in een kleinschalig familiepark, maar tegelijkertijd geldt ook voor maritieme themawoningen in de vorm van een boten, boomhutten en vuurtorens. Met de creativiteit en het vakmanschap van Leeflang Architectuur, komt onherroepelijk elk willekeurig thema tot leven.

Kennismaken met Leeflang Architectuur? Meer informatie ontdekken over de zakelijke projecten en wat het architectenbureau uit Vorden betekent voor de ontwikkeling van een enkele recreatiewoning of compleet vakantiepark? Kijk dan verder via dit contactformulier.