Zakelijk projecten

Leeflang Architectuur treedt landelijk op als architect voor de projectmatige bouw van woningen en kantoorpanden. Dat ligt in lijn met de filosofie van de ontwerpers uit Vorden: architectuur volledig in dienst van de bewoner of gebruiker. Daarbij bestaan per slot van rekening geen andere normen voor wonen dan voor werken. Leeflang besteedt over het hele spectrum van de woningbouw en utiliteit aandacht aan een eigen karakter voor elk individueel ontwerp. Dit in combinatie met de toepassing van eigentijdse duurzame materialen. Met als duidelijke doelstelling plezierig wonen en werken.

COMMERCIEEL AANTREKKELIJK VASTGOED

Een appartementencomplex, kantoorpand  of zorginstelling, in de aflopen dertig jaar heeft Henk Leeflang ervaring opgedaan in de markt voor zakelijk vastgoed. Op diverse varianten van dit soort projecten, is de architect uit Vorden betrokken geweest. De naam prijkt continu op het bouwbord op de locatie waar de realisatie van commercieel aantrekkelijk vastgoed in alle verschijningsvormen in gang is gezet. Dit gebeurt dwars door het hele land.

Charmante stijlkenmerken
Zoals de afbeeldingen onmiskenbaar laten zien, geldt de inzet van de architecten  voor de volle breedte van de markt. Bijvoorbeeld bij het bijzonder succesvolle nieuwbouwproject in Rijssen. Dit architectonisch frivool vormgegeven complex met winkelruimtes op het maaiveld en daarboven 21 aantrekkelijke appartementen, geeft het centrum van de Overijsselse stad nieuw elan. Een ander interessant en commercieel aantrekkelijk plan voor vastgoedontwikkeling onder signatuur van  Henk Leeflang is de realisatie van 58 exclusieve vrijesector koopwoningen in Goes. Bij de totstandkoming van dit project hebben alle betrokken partijen bij dit project ingestemd met de keuze voor historiserende architectuur. Leeflang treedt als specialist in deze stijl bij dit soort projecten op als architectonisch supervisor. Het ontwerp en de uitvoering van de woningen is geïnspireerd door de charmante architectonische kenmerken uit de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Eigen karakter
De expertise voor ontwerp en uitvoering geldt ook voor het interieur van zakelijke bouwprojecten. Bij de begeleiding van de zakelijke markt, gelden volgens de filosofie van Henk Leeflang geen andere normen voor wonen dan voor werken. Leeflang besteedt over het hele spectrum van de bouw extra aandacht aan het eigen karakter voor elk individueel ontwerp. Dit in combinatie met de toepassing van eigentijdse en vooral duurzame materialen. Met als duidelijke doelstelling plezierig wonen én werken in een pand dat aanvoelt als een warme deken.

Kennismaken met Leeflang Architectuur? Meer informatie ontvangen rond de zakelijke projecten de sturende rol van het architectenbureau uit Vorden? Wellicht interesse in projectontwikkeling voor (institutionele) beleggers? Via het contactformulier komen we snel tot een afspraak.