Particulier woningen

We gaan voor het beste resultaat

Onze herkenbare signatuur komt op bijzondere wijze tot uitdrukking in uiteenlopende projecten voor particulieren. Iedere keer weer op een andere manier.

In deze unieke woonhuizen zijn bijzondere wensen samengesmeed tot een tijdloos, goed doorgedetailleerd architectonisch geheel. Op deze manier zien onze opdrachtgevers hun droom werkelijkheid worden.

HERKENBARE SIGNATUUR

De herkenbare signatuur van Leeflang Architectuur komt op bijzondere wijze tot uitdrukking in uiteenlopende projecten voor particulieren. In unieke woonhuizen waarin duidelijk zijn signatuur herkenbaar is. In onvoorstelbaar veel verschijningsvormen bovendien. Leeflang weet exclusieve en soms ook sterk uiteenlopende woonwensen samen te smeden tot een tijdloos architectonisch geheel. Zelden ziet een opdrachtgever puur individuele wensen en eisen op deze manier ingevuld.

Klantgericht maatwerk
Leeflang voegt een nieuwe dimensie toe aan de begrippen klantgerichtheid en maatwerk. Ongeacht de grootte van het budget. Omdat ook in het topsegment van de markt niet alleen de hoofdprijs telt voor de architect. Ook aan de onderkant van het topsegment en de bovenkant van het middensegment lukt het de architect uit Vorden om bijzondere ontwerpen te realiseren. Dit typeert de architect uit het Gelderse Vorden. Grootvolume nieuwbouw afgewisseld met de renovatie van een boerderijtje. Een ‘in verval geraakt staketsel’  waarvan het gissen is in welk jaartal de eerste steen is gelegd. En dan toch de restauratie van dit rijksmonument begeleiden met de unanieme instemming van de lokale Welstandscommissie. Wie als professional ooit met dit bijltje heeft gehakt, weet welke inspanningen dit vergt. Neem alleen al het gebinte en de kozijntjes.

Inventief
Bovenstaand uitgangspunt geldt overigens voor alle bouwtypen en ontwerpstijlen. Want -en dat is iets waar de architect uit Vorden graag op hamert in gesprek met zijn opdrachtgevers- de buitenkant verraadt niets over de binnenkant. Historiserende architectuur en moderne architectuur zijn dan ook in geen enkel opzicht conflicterend. De klassieke schil verpakt soms een hypermodern uitgeruste woonhuis. 2/3 Bovengronds en 1/3 ondergronds als willekeurig voorbeeld. De leek kan zich geen voorstelling maken van wat een inventieve architect als Henk Leeflang bedenkt en realiseert.

Kennismaking
Precies alle details opnoemen van een droomhuis is lastig voor een buitenstaander. De eerste stap op weg naar een nieuwe woning is de kennismaking. Voorafgaand aan de eerste ontmoeting, zoekt Leeflang Architectuur het bestemmingsplan op. Dit is bepalend voor de mogelijkheden van de plannen van een particuliere woning of villa. Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseert  Henk Leeflang alle wensen en eisen en zoekt de mogelijkheden om deze te vertalen in een fraai ontwerp binnen de gemeentelijke normen. De grote leefkeuken is het middelpunt van het huis. De serre biedt een prachtig uitzicht op het omringende landschap. De kinderen zijn straks happy met een eigen ruimte waar de muziek hard kan zonder overlast voor pa en ma te veroorzaken. Omgekeerd kan natuurlijk ook! Zeker voor vader die in zijn ‘mancave’ ongestoord naar oude rockers luistert. Leeflang Architectuur kijkt verder dan de norm voorschrijft. Een woning hoort bewegelijk te zijn. Generatiebestendig.

Vakmanschap en authenticiteit
Elk ontwerp van Leeflang Architectuur uit Vorden straalt vakmanschap en authenticiteit uit. Vergeet  de computer met een hightech tekenprogramma. Henk Leeflang is een architect die  zijn particuliere studies met de hand tekent. Na de ontwerpfase zorgt Leeflang Architectuur -op maat-  voor de begeleiding  van de opdrachtgever door het traject van vergunningen, aanbesteding, materiaalkeuze én uitvoering.

Leeflang Architectuur realiseert  droomhuizen.  Neem contact op via +31 (0)575-55 27 37 of mail naar info@leeflangarchitectuur.nl.