Nieuws

artikel ’the art of living’

In de nieuwste uitgave van woon- en lifestyle magazine ‘the art of living’ (www.theartofliving.nl) is in een artikel uitgebreid aandacht besteed aan een door ons ontworpen warme dorpsvilla in Warnsveld.

Villa Achterhoek

Binnenkort starten wij de bouw van deze schitterende villa in de fraai gelegen Achterhoek. Deze zwart/witte woning wordt uitgevoerd met bijzondere uitgewerkte details, duurzame materialen en zeer laag energiegebruiksniveau.

Oostkapelle

I.s.m. Bouwbedrijf De Delta uit Middelburg en landschapsarchitect Poortvliet en Partners uit Beekbergen hebben wij de prijsvraag gewonnen voor een fraaie buitenplaats omgeven door barokke tuinen, fraai gelegen in het hart van het Zeeuwse Oostkapelle.

Villa Warnsveld

Voor het groene aantrekkelijke buitengebied van Warnsveld hebben wij deze rietgedekte villa ontworpen. De toekomstige bewoners zullen straks zowel binnen als buiten, op de terrassen en waranda's, met veel plezier gaan genieten van het buitenleven.

Upgrade kantoorpand

Riho Climate Systems, een energiek bedrijf uit Vorden, heeft ons benaderd voor een upgrade van haar kantoorpand. Daar waar het bedrijf duurzaam en innovatief is in klimaatsystemen hebben wij getracht dit te verbeelden in het ontwerp. 

Vleermuiswoning

Voor vier vleermuizen een nieuwe overwinterplaats gerealiseerd. De ruimte heeft een doorsnede van 2,2 mtr. en een lengte van 7,5 mtr. De eerste 'woning' is opgeleverd, ze komen in een gespreid bedje.

Appartementen Noorden

Voor Vazet realisatie in Zwolle hebben wij voor 30 appartementen, verdeeld over twee bouwblokken, dit fraaie ontwerp gemaakt. Men hoopt dit plan begin 2018 te kunnen realiseren in het noorden van het land.

Villa Arnhem

Voor de mooie omgeving van Arnhem hebben wij deze villa ontworpen met indrukwekkende rieten kap en vele details die het geheel tot een bijzonder woonhuis maken.

Villa Noord-Brabant

Deze indrukwekkende villa, in de stijl van de dertiger jaren met fraaie details, hebben wij mogen ontwerpen voor een ruime kavel in de provincie Noord-Brabant.