LEEFLANG ARCHITECTUUR

ALTIJD EXCEPTIONEEL

LEEFLANG ARCHITECTUUR

SOMS TEGENDRAADS

LEEFLANG ARCHITECTUUR

ALTIJD EXCEPTIONEEL

 

Een huis bouw
je om in te
leven

Een ontwerp moet daarom aansluiten op de individuele wensen van de toekomstige bewoners. En dat is precies de rol die een architect naar mijn mening behoort te vervullen. Soms tegendraads, altijd exceptioneel. Wars van stereotypen en geldende mores. Dit herkent u in mijn ontwerpen.

Henk Leeflang, architect – Vorden.

BOUWEN OM IN TE LEVEN

Een huis bouw je om in te leven. Het ontwerp moet daarom maximaal aansluiten op de individuele wensen van de toekomstige bewoners.  Dat is precies de rol die een architect of architectenbureau behoort te vervullen.  Architect Henk Leeflang  uit Vorden, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van de ideale leef- en werkomgeving die letterlijk tot in detail aansluit op de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners.  Soms tegendraads, maar altijd exceptioneel. Wars van stereotypen en geldende mores. Dat typeert de ontwerpen van Leeflang.

Breed portfolio
Ondanks een lichte hang naar historiserende architectuur, is Henk Leeflang vernieuwend. Dat is wat direct zichtbaar is in zijn brede portfolio van verschillende woningtypen die door heel Nederland zijn gerealiseerd. Een typische Leeflang-stijl bestaat niet. Dat typeert de klantgerichtheid van de architect.  Omdat liefhebbers van een rieten kap  niet per se voor een klassiek boerderijontwerp kiezen. Dat maakt de opdracht alleen maar interessanter.

Jaren dertig architectuur
Leeflang beheerst zowel de moderne als de klassieke architectuur, zo blijkt overduidelijk uit het portfolio waaruit de afbeeldingen op deze website afkomstig zijn. Als het dan toch uitloopt op een voorkeur, dan blijkt de architectuur uit de jaren dertig van de vorige eeuw opvallend vaak voorkomt. Leeflang is een adept van de krachtige stijl uit de 30-er jaren.  Met name vanwege de rijke detaillering.  Het is de liefde voor de bouwkunst met onberispelijke  kwaliteit als kenmerk.

Particulier en zakelijk
Leeflang Architectuur uit Vorden staat volledig in dienst van opdrachtgevers en gebruikers uit de particuliere en de zakelijke markt. Niets is mooier dan een kansrijke plek waar met een creatieve schets een prachtig plan tot stand komt. Het vakmanschap van Leeflang Architectuur komt tot uiting in het ontwerpen van exclusieve  particuliere woonhuizen , eventueel inclusief interieur en omringende tuin of landschap. Directie en medewerkers van het architectenbureau beschikken over ruime technische bagage en hebben een scherp oog voor esthetica. Naast nieuwbouw valt ook het restaureren van monumentaal erfgoed onder de werkzaamheden.  Leeflang Architectuur is landelijk actief als ontwerper voor de projectmatige bouw van woningen, kantoorpanden en recreatiewoningen en zelfs complete recreatieparken.