Nieuws

Villa Achterhoek

Binnenkort starten wij de bouw van deze schitterende villa in de fraai gelegen Achterhoek. Deze zwart/witte woning wordt uitgevoerd met bijzondere uitgewerkte details, duurzame materialen en zeer laag energiegebruiksniveau.

Vacature

Leeflang Architectuur is een ambitieus architectenbureau gevestigd in Vorden. Het bureau richt zich op woningen en utiliteit. Leeflang Architectuur maakt persoonlijk werk van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Momenteel hebben wij, i.v.m. groei, een vacature. Ervaring met BIM/Vectorworks 3D is een pré. Ben jij diegene die we zoeken?

Oostkapelle

I.s.m. Bouwbedrijf De Delta uit Middelburg en landschapsarchitect Poortvliet en Partners uit Beekbergen hebben wij de prijsvraag gewonnen voor een fraaie buitenplaats omgeven door barokke tuinen, fraai gelegen in het hart van het Zeeuwse Oostkapelle.

Villa Warnsveld

Voor het groene aantrekkelijke buitengebied van Warnsveld hebben wij deze rietgedekte villa ontworpen. De toekomstige bewoners zullen straks zowel binnen als buiten, op de terrassen en waranda's, met veel plezier gaan genieten van het buitenleven.

Upgrade kantoorpand

Riho Climate Systems, een energiek bedrijf uit Vorden, heeft ons benaderd voor een upgrade van haar kantoorpand. Daar waar het bedrijf duurzaam en innovatief is in klimaatsystemen hebben wij getracht dit te verbeelden in het ontwerp. 

Vleermuiswoning

Voor vier vleermuizen een nieuwe overwinterplaats gerealiseerd. De ruimte heeft een doorsnede van 2,2 mtr. en een lengte van 7,5 mtr. De eerste 'woning' is opgeleverd, ze komen in een gespreid bedje.